Logo

UČINITE NEŠTO ZA SVOJU BUDUĆNOST JER ĆETE ŽIVJETI U NJOJ.


Generic placeholder image

Internet prodaja: "e-business" - "e-commerce"

Internet je postao jedan od važnih čimbenika privrede. 21. stoljeće nudi kroz tehnološki razvoj prisutne poslovne mogućnosti. Tehnologija nije izmijenila samo naš vanjski svijet već i naše poslovne mogućnosti. Mogućnost za izgradnju vlastitog posla igra u ovome slučaju veliku ulogu u vremenu i novcu svakog pojedinca. Kroz zalaganje našeg E-Commerce portala u SAD-u je prouzrokovana revolucija na području internet mogućnosti poslovanja. Kroz suradnju tehnoloških koncerna IBM-a, Microsoft-a i Intel-a nastala je jedinstvena platforma poslovne mogućnosti. Od 01.07.2002.g. takav jedan portal uveden je i u Hrvatskoj i nudi istovjetnu mogućnost svim građanima Hrvatske, pa i šire na područje cijele Europe.

Generic placeholder image

Tehnologija nudi neograničene mogućnosti

Mnoga poduzeća pokušavaju ponuditi proizvode preko interneta (online). Prednost našeg jedinstvenog sistema je u tome da nudi mogućnost kupovanja po veleprodajnim cijenama za članove. Za one koji žele u tome iskoristiti i poslovnu mogućnost, postoji status "samostalnog nosioca posla" SNP (engl. IBO). SNP koristi prednosti osobne potrošnje (kupovine), a isto tako može širenjem informacije o prednostima i kupovini za osobnu potrošnju učlanjivati nove SNP-e ili potrošače, a za to će od pridruženih koncerni i ostalih proizvođača biti zauvijek dodatno nagrađen iz ukupnog prometa koji je ostvaren, temeljem prenošenja informacije. Po svijetu je na ovaj način u sistem povezano već više miliona ljudi pri čemu Europa je tek na samom početku.

Generic placeholder image

Što je mrežni marketing?

Mrežni marketing je novi način distribucije-prodaje, a nastaje na osnovi prometa koji ostvaruje stvorena mreža kupovinom odnosno prodajom proizvoda i usluga u njoj samoj. Partner u mrežnom marketingu pokreće vlastiti privatni posao pomažući ljudima u svojem poslu izgraditi njihove poslove, slično kao ljudima koji daju franšize.

Pročitaj više »