Logo

UČINITE NEŠTO ZA SVOJU BUDUĆNOST JER ĆETE ŽIVJETI U NJOJ.


Generic placeholder image

Izjava o privatnosti

Obrt VICTORY prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica. Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili budu automatski zabilježene koriste se jedino i isključivo u skladu s ovom izjavom.

Generic placeholder image

Linkovi

Neki linkovi s ovih stranica pokazuju na druge stranice i resurse na Internetu koji nisu ni na koji način povezani s obrtom VICTORY, niti obrt VICTORY ima kontrolu nad njima. Posjetitelji naših stranica se podsjećaju da prilikom posjeta drugim stranicama provjere izjave o privatnosti ili druge relevantne dokumente koji reguliraju način prikupljanja osobnih podataka posjetitelja.

Generic placeholder image

Osobni podaci

Sve osobne podatke, a posebno adrese elektroničke pošte, kontakt brojeve telefona, mobilnih i faks uređaja koje posjetitelj pošalje korištenjem elektroničke pošte, kroz forme ili na bilo koji drugi način obrt VICTORY tretira kao poslovnu tajnu i ne dijeli sa trećim stranama.

Obrt VICTORY zadržava pravo da u bilo kojem trenutku promijeni Izjavu o privatnosti. Zbog toga se posjetiteljima preporuča periodička provjera sadržaja ove stranice.